نسل هشتم صنعت بازیهای ویدئویی به پایان روزهای خود نزدیک میشود، نسلی که سونی با پلیاستیشن 4 به خوبی در آن ظاهر شده است. بنابراین، انتظار میرود سونی برنامههای ویژهای برای نسل نهم و پلیاستیشن 5 داشته باشد. یکی از سوالاتی که بهدنبال قابلیتهای جدید این کنسول، مانند قابلیت Backward Compatibility، مطرح شده، روش انتقال بازیها و دادهها از نسل هشتم به نسل نهم است.
سونی بهتازگی در صفحه پشتیبانی کنسول خود اطلاعات جدیدی را در این زمینه منتشر کرده و کاربران را با روشهای انتقال بازیها آشنا کرده است. به نظر میرسد که در این روشها سونی تمرکز ویژهای بر آسان و سریع بودن فرآیند داشته است.
روش های انتقال بازیها از پلیاستیشن 4 به پلیاستیشن 5
یکی از آسانترین و سریعترین روشها برای انتقال بازیها، استفاده از هارد اکسترنال پلیاستیشن 4 است. به عبارت دیگر، اگر بازیهای خود را به جای هارد داخلی کنسول، روی هارد اکسترنال ذخیره کردهاید، تنها کافی است این هارد را به پلیاستیشن 5 متصل کنید تا بهطوری مستقیم و با سرعت بالا، تمام بازیهای شما روی این کنسول نصب شود. شایان ذکر است که قابلیت Backward Compatibility نیز در این فرآیند به شما کمک خواهد کرد.
اگر بازیها را روی هارد داخلی کنسول نصب کرده باشید، باید از قابلیت انتقال داده از طریق شبکه WiFi استفاده کنید. این قابلیت برای افرادی که بازیها را بهصورت دیتا از قبل دانلود کرده و بر روی کنسول نصب میکنند، بسیار آشنا است. اگرچه سونی توضیحات دقیقی در این زمینه ارائه نکرده، به احتمال زیاد شما میتوانید با انتخاب گزینه انتقال از طریق شبکه WiFi، بازیها را از پلیاستیشن 4 به پلیاستیشن 5 منتقل کنید. سرعت انتقال به تجهیزات مورد استفاده برای راهاندازی پایگاه شبکه WiFi بستگی دارد.
در کنار این روش، اگر شما از افرادی هستید که بازیها را به صورت فیزیکی خریداری و تجربه میکنید، میتوانید دیسک بازی پلیاستیشن 4 را در پلیاستیشن 5 قرار دهید. در این حالت، بازی بهطور مستقیم نصب میشود و نیازی به انتقال داده نخواهید داشت. با این حال، توجه داشته باشید که بروزرسانیهایی که برای بازی دانلود کردهاید، منتقل نخواهد شد. به عنوان مثال، تنها پوشه اصلی بازی Call of Duty: Modern Warfare روی کنسول نصب میشود و از چندین گیگابایت بروزرسانی این بازی خبری نخواهد بود.
مقالات مرتبط: راهنمای ارتقای اکانت پلی استیشن پلاس به Extra و Premium
پلیاستیشن 5 ابتدا در تاریخ 12 نوامبر (22 آبان) برای ایالات متحده آمریکا، ژاپن، کانادا، مکزیک، استرالیا، نیوزلند و کره جنوبی منتشر شد و سپس در تاریخ 19 نوامبر (29 آبان) بهطور جهانی عرضه گردید. همچنین کنسول PS5 در دو نسخه متفاوت وجود دارد: نسخهای بدون دیسک درایو نوری (که به آن نسخه دیجیتالی میگویند) و نسخهای همراه با دیسک درایو نوری (که به آن نسخه استاندارد گفته میشود).